Pl


hola@plantingknoledge.com

Servei de manteniments de jardins

Una de les característiques principals del nostre servei de manteniments de jardins, és la de dividir la tasca a realitzar en períodes setmanals. Amb això vol dir, que si el servei de gestió d'un espai verd és composa de 8 hores al més, nosaltres fem 2 hores a la setmana. Aquest fet garantitza un espai sempre net, una bona gestió de l'aigua, plantes sempre florides, gespes sempre tallades, fulles sempre recollides, molt més que si vinguessím cada quinzena.

Una altre característica és: la de que no cobrem desplaçaments, ni la gestió dels residus vegetals, perquè els biotriturem i els tornem aprofitar en altres espais que requereixen nutrients, així contribuim amb l'entorn. No generem cap residuo. El preu de la nostre hora és de 18 euros hora aproximadament pel manteniment de jardins tot i què és tindria que fer un pressupost a mida en el terreny o jardí per avaluar si l'hora de feina és més o menys aquesta xifra ja que el preu és la mitja i s'ha de concretar.

Els serveis setmanals de jardiner, fan que les plantes sempre estiguin amb flor, que els jardins verds i nets, consum responsable de l'aigua, manteniments proporcionats, preu negociable, servei de gestió de residus, recs d'emergència en moments de molta calor, atenció i visites en épocas de vacances, només cobrem pel que fem, detallem i deixem constància del dia i l'hora i de tot el que fem, garantia de tot el que plantem i moltíssimes més coses que oferim dintre d'aquest servei.