Serveis integrals de jardineria a Sant Celoni i la resta de Catalunya

Aquest és l'epicentre de la nostra activitat i lloc de partida.
Des de aquest municipi podem oferir els serveis de jardineria a molts indrets del territori català, des de les comarques properes al Vallés Oriental i tots els seus municipis, fins arribar a l'últim indret de Catalunya.
Les activitats forestals de Sant Celoni són ben conegudes a la resta de tot el territori català, per la seva proximitat a dos indrets de gran interès natural, el Parc del Montnegre i el Parc Natural del Montseny, essent aquest últim reserva de la Biosfera i patrimoni de la Unesco.

Jardiners aprop de Sant Celoni.

L'activitat com a jardiners amb arrels al Parc Natural del Montseny fa que siguem molt respectuosos amb l'entorn.
La nostra activitat de jardineria sempre ha estat condicionada i influenciada per un respecte absolut a totes les espècies que composen el jardí. Considerem que totes aquestes espècies són beneficioses pel l'equilibri del entorn. No les fem desaparèixer, sinó que potenciem la seva interacció amb els espais verds que treballem.

Com contactar amb nosaltres

Si tens un jardí o terreny i vols un pressupost sense cap compromís, si vols saber el que podries estalviar-te en els manteniments del teu jardí, si necessites fer un jardí nou, o per qualsevol altre consulta posa't en contacte amb nosaltres i et presentarem les nostres ofertes i tarifes adaptades al teu espai verd.

info@jardiners.cat