Jardiners poda, servei de poda

Poda i el porte natural

Jardiner poda, empresa de poda

Els arbres, per si sols, sense necessitat de cap jardiner els podi feta pels jardiners poblen tot el planeta i no cal dir quins exemplars tan bonics podem trobar!
En canvi, la naturalesa humana sempre té la necessitat de modificar tot al seu gust, fins i tot, els arbres que ens envolten.
Fa mil·lers d'anys que es poden els arbres i no cal dir que hi ha de molt bonics, però, ultimament el fet de podar s'ha convertit en la pitjor amenaça d'un arbre ornamental. Talls mal fets, branques que no es tenien que tallar, podes inadmisibles com el terciari incorrecte o la poda de la capçada.

Tipus de podes

Entre tots els tipus de podes cal diferenciar: poda de manteniment, poda de formació, poda de terciat, poda amb el mètode anglès de reducció de capçada, poda de restauració, poda de cap de gat i la poda excepcional.
Diferenciar quina és la poda recomenable pel vostre arbre dependrà del seu moment històric o el seu estat vital.
poda

Poda - empresa de poda


Poda i el porte natural

Aspectes basics abans de la poda

Seguidament detallem mesures que cal tenir present abans de podar un arbre.
1- Si no saps podar, millor no ho toquis, que es quedi com està! Ell sol ja sap què fer.
2- Si contractes un servei de poda o empresa de poda assegurat que sap el que fa, perquè un gran nombre d'arbres estan mal podats i això escurça molt la vida i el rendiment del arbre.
3- Totes les eines tenen que estar desinfectades abans d'utilitzar i tenen que tallar a la perfecció.
4- A la jardineria els arbres caducifolis s'haurien de podar, quan ja han absorbit totes les reserves de la fulla. Preferiblement de cara a l'hivern quan els fongs no estan tan latents. Els fongs i una poda mal feta són una barreja perillosa.
5- El tall és el més important! Tallar per on l'arbre té les cèl·lules cicatritzants, sinó les branques moriran i el nostre arbre patirà de valent.
6- Abans de podar informa't de la poda que requereix el teu arbre. Hi ha arbres com el Plataner que ho suporten tot tipus de podes agressives i d'altres com el l'Om que no els agrada gens.

Treballs de poda imatges de tala i poda

Poda d'alçada

Per tots aquells arbres complicats que ens trobem al costat de finques o de mobiliari urbà, aquells arbres que representan un perill o estàn ocasionant desperfectes, tenim una tècnica de desmontatge per cordes, poda d'alçada on apliquem tecniques d'arboricultura i de seguretat e el arbre. Podem desmontar qualsevol tipus d'arbres. Si vols mes informació sobre la poda d'alçada entre aquí poda d'alçada

>