jardiners.cat - el jardinero

Avui dia qui més qui menys, té una planta ornamental a casa.
Però, és curiós com a algunes persones se'ls si fan les plantes millors que a unes altres. Això se sol justificar, amb: "aquest lloc no és idoni per aquest tipus de planta". En part hi ha molta raó en això, però també intervenen altres factors, com la compra del bon plante o les mans que hi tenen cura.
A jardiners.cat no venem qualsevol planta, ni a tot el que demana el client diem que si! Perquè hi han tasques de jardineria i plantes que no són adecuades per un entorn en concret. I el nostre servei de manteniments de jardins està condicionat a que si plantem qualsevol cosa, ens fem responsables de que no li falti de res. Ja potser una poda correcta, com deixar el que estem fent per anar a regar les plantes un dia de molta calor.
Un bon jardiner o jardinero és com un bon pica-pedrer o cuiner, sempre a de estar formant-se constantment, ja sigui en jardineria, fitosanitaris, poda, o tècniques noves.
Avui som bons jardiners o jardineros però demà, amb la nostre filosofia i el bon saber fer, garantim que serem molt millor empresa de jardineria i serveis forestals.
Ens agrada gestionar espais verds... info@jardiners.cat