Jardineria- 659557048Jardineria ecològica abans i deprés
Jardineria ecològica de tota la vida


Realitzem tot mena de jardineria i totes les seves vessants sobretot la jardineria ecològica. Des d'un petit jardí vertical fins a una gran gestió forestal en un Parc Natural. Qualsevol projecte de jardineria ecològica que se'ns proposi, serà tot un repte per a nosaltres dur-lo a terme amb tècniques com la permacultura. Sempre ens apliquem de valent en la seva realització, amb els millors acabats possibles.


Com a empresa de jardineria estem molt orgullosos de poder mantenir tots els jardins que hem creat. De tots aquells jardins que van necessitar un retrobament amistós amb un jardiner que estimés. Un jardiner que comprengués tot allò que necessitaven per tornar a lluir. Ens dediquem de tot cor a la jardineria fins a obtenir tots els resultats desitjats en cada jardí. No només millorem els jardins, sinó també procurem per l'entorn i el medi ambient.
Realitzem horts, i boscos comestibles


Jardineria ecològicajardiner .El nostre compromís amb el mediambient és tan important, que tota la nostra activitat es veu condicionada per les directrius naturals de l'entorn.


Jardineria: construcció de jardinsEls nostres jardiners disposen dels recursos i coneixements necessaris per realitzar qualsevol creació en jardineria, sostenible en el temps i de fàcil manteniment.

A més disposem dels molts assessors externs implicats de valent amb el medi ambient.


info@jardiners.cat