Jardiner

Mestre jardiner

Perquè fem jardineria ecologica

En la nostre empresa no utilitza cap producte quimic perquè pot ser perjudicial pels essers vius. En canvi, apliquem moltes practiques i tecniques per afavorir les dinamiques naturals dels nostres jardins, com protegir els petits essers que enriqueixen el sol, atreure els insectes beneficiosos, reduir el reg fent associacions entre plantes i protegin el terra amb cobertura natural. En resum, intentem seguir tots els patrons de la mateixa Natura.

Jardiner ecològic jardiner

Jardiner Barcelona

Jardiner ecològic, dissenyadors de permacultura

A la permacultura el usuari que fa la tasca s'anomena jardiner. La permacultura vol ser una alternativa al model actual. Postula uns principis molt vàlids i fà resò del respecte a la natura. Utilitzan el mínim esforç per aconseguir els màxims resultats. La observació de l'entorn, la recopilació de dades del ecosistema, la catalogació de plantes i les seves assciacions benefioses, la tecnologia i molts més, són principis molt fonamentals per una jardineria ecologica, una aliança jardiner i natura, fauna i flora, un equilibri format per centenars d'interaccions.

Jardineria

Jardineria ecologica

Disseny de jardins

La planificacio del jardi, és la part mes important abans de dissenyar el jardí. Hi ha molts factors que tenim que tenir en consideració a l'hora de crear un jardi. La orientació, la zona climatica el sol d'hivern i el sol d'estiu, l'aigua disponible, el ús que farem, el tipus de terra. En el disseny deixarem reflexats tots aquest resultats que analitzarem amb cura abans de posar-nos a crear el nostre petit espai.

info@jardiners.cat