Col·locadors gespa artificial, distribuidors e intal·ladors de gespa artificial. Per més informació... 659557048Una vegada tenim clar, que som el perfil de client idoni per col.locar-se la gespa artificial, encara ens queda decidir quin tipus de acabat volem. A Jardiners.cat, portem més d'una decada instal.lant gespes artificials

Es per això, que les hem vistes de tots els colors pel que fa al respecte de l'evolució d'aquest tipus de tecnologia aplicada a la gespa artificial.

Per a nosaltres el més important es oferir el millor producte pels acabat més exigents. I si!!! Tenim un producte que es el millor del mercat, ambe resultats per sobre de la mitja. Un producte que supera a tots aquells altres relacionats amb gespa artificial.

Gespa artificial Ecosense de Royal Grassgespa artificial instaladorsLa recuperació d'aquesta gespa artificial es de la més rápides del mercat, per la seva fórmula patentada en format "V". La seva alçada és aproximada els 4,2 cm i el resultat final es indiscutible respecte a les demés gespes artificials.

No estem parlant de la més económica, estem parlant de la millor gespa artificial del mercat.

Per més informació del servei i pressupostos sense compromís a info@jardiners.cat o trucar per telf al 659557048