Instal·ladors de gespa i gespa artificial ecosense 40 de Royal Grass 659557048Per poder gaudir d'una bona gespa, és important tenir en
compte un parell de consells.
Quina es la gespa adecuada en cada cas. O gespa artificial o gespa natural.

gespa artifial ecosense 40

Decidir-te a emprendre una tasca de jardineria, com pot ser la
instal.lació d'un espai amb gespa o gespa artificial amb reg o sense reg en el jardí de casa teva, és cosa fàcil, però primer has de saber quelcom:

Com determinar quin tipus de gespa instal.lar. Gespa natural o gespa artificial


Abans de seleccionar quin és el mètode de instal.lació de gespa, hauràs de tenir en consideració com un primer aspecte quin és el tipus de consum d'aigua que et pots permetre i la pluviometria local.
El segon aspecte seria l'orientació del terreny i els metres sobre el nivell del mar en que es troba aquest indret.
Tot això determinarà el tipus de llavors, metode de gespa o gespa artificial i el sistema de reg que hauràs de muntar i com ho orientaràs.
Separarem amb diferents linies els racons nord o a l'hombra, del terreny més exposat al sol. Això afavorirà un consum raonable en aigua i evitarà la proliferació de molses en el cas de la gespa natural.

Com decidir una instal.lació de gespa en rotllos de TP o sembrar llavors de gespa o gespa artificial.


La experiencia com a jardiner ens ensenya que tots dos sistemes de instal.lació serien viables per qualsevol indret a plantar però el que principalment diferencia un mètode de l'altre és el seu cost per m2, una col.locació inmediata o pausada.
Per terrenys grans utilitzariem llavors i per petitis pans de gespa. Ara bé, quin seria el punt on és més rentable un sistema que l'altre? Aquest punt el trobaríem en els 200 m2. Qualsevol instal.lació que superi aquesta xifra és econòmicament més assequible plantar la llavor.

659557048

info@jardiners.cat
zjd