L'activitat de jadiners.cat i Campins

Campins és un poble molt petit al peu de la muntanya del Montseny, amb una exstenció de 7'3 Km2, dels quals 6'4 Km2 són de bosc conformat majoritàriament per espècies com l'arboç, pi, bruc, suro, alzina, roures i alzines sureres.
La biodiversitat del Parc Natural del Montseny és tan gran, que supera amb escreix, les 10.000 espècies que existeixen en tota l'illa de la Gran Bretanya.

contacto

Campins un magnífic lloc per realitzar activitats de jardineria i forestal.

Si camineu pels boscos de Campins, veureu la influència que la natura ha exercit sobre la nostra activitat com a jardiners.
Si camineu per Campins, podreu gaudir d'una gran diversitat micològica, com el famós pinatell, l'apreciat ou de reig, el consistent siureny, l'exquisita trompeta de la mort, l'aromàtic rossinyol, el gran apagallums, el deliciós esclatassang, el magnífic rossinyol de pi i molts altres. Tots ells molt apreciats gastronòmicament en tot el territori. I després de la caminada si us ve de gust menjar, podreu gaudir de la gran oferta gastronòmica que ofereix aquest petit poble.
Els boscos, els animals, els fongs i les persones vivim amb harmonia en aquest magnífic entorn al mateix peu de la muntanya al Parc Natural del Montseny.
El Montseny, les seques, els bolets, la terra, l'aigua, el bosc, això deixa petjada.

info@jardiners.cat