Instal·ladors de gespa

Per poder gaudir d'una bona gespa, és important tenir en
compte un parell de consells.
Decidir-te a emprendre una tasca de jardineria, com pot ser la
instal.lació d'un espai amb gespa amb reg en el jardí de
casa teva, és cosa fàcil, però primer has de saber quelcom:

Com determinar quin tipus de gespa instal.lar?

Abans de seleccionar quin és el mètode de instal.lació de gespa, hauràs de tenir en consideració com un primer aspecte quin és el tipus de consum d'aigua que et pots permetre i la pluviometria local. El segon aspecte seria l'orientació del terreny i els metres sobre el nivell del mar en que es troba aquest indret. Tot això determinarà el tipus de les llavor i el sistema de reg que hauràs de muntar i com ho orientaràs.
Separarem amb diferents linies els racons nord o a l'hombra, del terreny més exposat al sol. Això afavorirà un consum raonable en aigua i evitarà la proliferació de molses.

Com decidir una instal.lació de gespa en rotllos de TP o sembrar llavors de gespa.

La experiencia com a jardiner ens ensenya que tots dos sistemes de instal.lació serien viables per qualsevol indret a plantar però el que principalment diferencia un mètode de l'altre és el seu cost per m2, una col.locació inmediata o pausada.
Per terrenys grans utilitzariem llavors i per petitis pans de gespa. Ara bé, quin seria el punt on és més rentable un sistema que l'altre? Aquest punt el trobaríem en els 200 m2. Qualsevol instal.lació que superi aquesta xifra és econòmicament més assequible plantar la llavor.

info@jardiners.cat